Domowa
Receptura

OBIADY - PIZZERIA RESTAURACJA No.1 ŁOCHÓW

ZUPY
NR NAZWA POJEMNOŚĆ CENA
43. POMIDOROWA 300 ml 8 zł
45. BARSZCZ CZERWONY
z uszkami
250 ml 7 zł
12 zł
45. ŻUREK Z KIEŁBASĄ 300 ml 12 zł
57. FLAKI 300 ml 20 zł
518. CEBULOWA Z GRZANKĄ 300 ml 12 zł
102. KREM Z BROKUŁ z prażonymi płatkami migdałów 250 ml 12 zł
MIĘSA
Dania mięsne podawane są z: ziemniaczkami pieczonymi, frytkami lub ryżem
(ziemniaki gotowane w sezonie letnim).
46. KOTLET SCHABOWY 100 g 28 zł
47. SZASZŁYK 100 g 34 zł
48. ANTRYKOT Z KURCZAKA 100 g 28 zł
49. KOTLET DE’VOLAILLE 100 g 30 zł
50. FILET Z KURCZAKA nadziewany szpinakiem 150 g 30 zł
59. FILET Z KURCZAKA W SOSIE VINDALOO
słodko - pikantny sos curry z mango i rodzynkami
100 g 30 zł
109. GORDON BLUE
pierś z kurczaka nadziewana serem i boczkiem
100 g 30 zł
503. PIEROGI z kapustą i pieczarkami 200 g 18 zł
533. PIEROGI z mięsem 200 g 22 zł
115. KEBAB W TORTILLI 18 zł
116. KEBAB ZESTAW OBIADOWY 24 zł
53. POLĘDWICZKI WIEPRZOWE
w sosie śmietankowo – czosnkowym lub pieczarkowym
150g 32 zł
174. ZESTAW DZIECIĘCY
kotleciki z polędwiczki drobiowej, frytki, surówka
200g 19 zł
501. FRYTKI 11 zł
175. BROKUŁY Z GRILLA 150 g 12 zł
DANIA Z RUSZTU
Podawane z frytkami lub ziemniaczkami oraz brokułami z grilla i sosem tzatziki.
51. FILETY DROBIOWE 150 g 32 zł
53. POLĘDWICA WIEPRZOWA 150 g 34 zł
55. BUKIET MIĘS 150 g 32 zł
RYBY
519. PSTRĄG według wagi 100 g 14 zł
520. ŁOSOŚ według wagi 100 g 18 zł
251. DORSZ według wagi 100 g 16 zł
28. MIRUNA według wagi 100 g 15 zł
41. GAMBERETTI ALL'AGLIO
krewetki smażone w białym winie i czosnku, chilli, pietruszka, grzanki
8 szt. 39 zł